LUTin työelämäprofessori Harri Koponen antaa panoksensa Hämeen Hallituspartnereiden hallituksessa


Hämeen Hallituspartnereiden hallitus on käynnistänyt työnsä uudella kokoonpanolla kesäkuussa 2023. Uutena hallituksen jäsenenä aloittaneella Harri Koposella on paljon annettavaa yhdistyksen kehittämiseen.

Työelämäprofessori Harri Koponen

Harri Koponen toimii LUT-yliopiston työelämäprofessorina ja Visma Solutions Oy:n yhteiskuntasuhteiden vanhempana neuvonantajana. Työssä painottuvat yhteiskunnan uusiutuminen digiaikakauteen, ICT-mahdollisuuksien hyödyntäminen liiketoiminnassa ja korkean osaamisen merkitys tuottavuudessa. Yliopistoyhteisössä alumniyhteisön kehittäminen on keskeistä.

Työskenneltyään kaksi vuosikymmentä tietotekniikka-, telekommunikaatio- ja pankkikonserneissa liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä hän toimi startup-yritysten osakkaana. Nykyisin Koponen tekee verkostotyötä eri rooleissaan, mukaan lukien maanpuolustuksen, kyberturvallisuuden ja korkeakoulutuksen tuen toiminnallisten ja tukiyhdistyksen hallitustyö.

Vapaa-ajallaan Koponen nauttii suomalaisesta luonnosta. Intohimoja herättävät myös vaihto- ja palvelutase, huoltovarmuus, Euroopan ajatusjohtajuus ja suvereniteetti, meluton liikkuminen, tuotantotalous ja asevalvonta.