Hallituksen jäsenen Anne Vanhalan esittely


Hämeen Hallituspartnerit ry:n hallituksen jäseneksi on valittu toukokuun 2023 vuosikokouksessa Kauppakamarin vastuullisuusasiantuntija Anne Vanhala

OTK, MBA Anne Vanhala toimii vastuullisuusasiantuntijana Keskuskauppakamarilla ja yrittäjänä Bonfide Oy:ssä.

Anne on aiemmin työurallaan toiminut eri toimialojen ja eri kokoisten yritysten vastuullisuuden ja juridiikan neuvonantajana asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla ja tilintarkastusyhteisö EY:llä.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena Annella on vastuullisuuden ja kestävän kehityksen liiketoimintamahdollisuudet. Hän on ollut mukana julkaisemassa yritysvastuun käsikirjaa ”Menesty yritysvastuulla” ja teosta ”Yritysvastuu & oikeus”. Anne toimii itä-uusimaalaisen tietoliikenneosuuskunta LPOnetin hallituksen jäsenenä neljättä vuotta. Lisäksi Anne on toiminut muun muassa Loviisan seudun palvelutalosäätiön ja Loviisan yrittäjien hallituksessa.

Anne on paluumuuttaja Päijät-Hämeessä, kun hän muutti takaisin synnyinkaupunkiin Lahteen syksyllä 2022. Vapaa-ajalla Annen löytää todennäköisimmin ulkoilemasta Salpausselän lenkkipoluilta brasilianterrieri Lucan kanssa, kulttuuririennoista tai joogasalilta.