Edelläkävijän tulevaisuusillat Hämeenlinnassa 31.10. ja Lahdessa 2.11.


Tule pohtimaan tulevaisuuden ennakointia yrityksen johtamisessa ja hallitustyössä yhdessä tulevaisuuden tutkimusmatkailija Kai Virtasen kanssa ja johdolla! Taatusti luvassa mielenkiintoinen ilta megatrendien ja tulevaisuuden ilmiöiden äärellä. Mukaasi illasta saat paljon hyödyllisiä ajatuksia ja työkalujakin sekä uusia tuttavuuksia!

Kai Virtanen, toimitusjohtaja Foresight Investments Oy

Pientä suolasta ja makeaa on tarjolla klo 16.3o alkaen.

Illan avaa  klo 17.00 Hämeen Hallituspartnerit ry:n puheenjohtaja Matti Nieminen, jonka jälkeen saamme kuulla  isäntien terveiset, jotka tuo Lahdessa Päijät-Hämeen Osuuspankin johtaja Petri Hokkanen ja Hämeenlinnassa Yrityspankin asiakkuusjohtaja Heikki Hätönen Etelä-Hämeen Osuuspankista aiheinaan: ”Pankki tulevaisuuden rakentamisen tukena” ja ”Miksi pankki arvostaa ennakoivaa otetta johtamisessa ja hallitustyössä ?”

Toiminnanjohtaja Seija Kraft Tapionsalo kertoo Hämeen Hallituspartnereiden yrityksille Ely:n hankkeen kautta tarjoamasta maksuttomasta konsultaatiosta. Hallitukset töihin Hämeessä- hanke jatkuu vielä marraskuun 2023 loppuun.

TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI YRITYKSEN JOHTAMISESSA JA HALLITUSTYÖSSÄ

Kai Virtanen on toimintaympäristön muutoksen ja strategisen ennakoinnin edelläkävijä Suomessa. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ennakoinnista, strategian muotoilusta, liiketoimintamallien kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan, energian ja teknologian arvoketjuissa.

Kaitsu on toiminut asiakkaan äänenä, hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä sekä liiketoimintajohdon neuvonantajana eri rooleissa kansainvälisesti vuodesta 1998 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii tulevaisuuden tutkimusmatkailijana ja toimitusjohtajana Foresight Investments Oy:ssä sekä hallituksen jäsenenä Lumme Energialla, Solarigo Systemsillä, Cation Oy:llä ja Mukamas Learning Designissa. Lisäksi Kaitsu tunnetaan HHJ Pro –kouluttajana, toiminnasta Hallituspartnerit ry:n jäsenenä, Future Boardin kummina ja yritysjohtajille suunnatun Edelläkävijät –yhteisön perustajana.

Oheisena lyhyt kuvaus illasta:
Edelläkävijän tulevaisuusilta – Teemana tulevaisuuden ennakointi

Työpajan tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista, kokeilla tulevaisuuden ennakoinnin keskeisimpiä menetelmiä  ja tunnistaa strategisia mahdollisuuksia hallitustyön kehittämiseksi nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Illan ryhmätyöt toteutetaan 3-6 hengen ryhmissä teemakohtaisesti, esimerkiksi osaaminen ja kyvykkyydet.

16.3o Kahvitarjoilu alkaa

17.00 Tilaisuuden avaus: Hallituspartnerit ry ja illan isännät

17:30 –  18:00 Johdanto: Tulevaisuuden ennakointi ja hallitustyö vuonna 2030
18:00 – 18:30 Ryhmätyö: Megatrendit ja tulevaisuuden ilmiöt
18:30 – 19:00 Ryhmätyö: Epävarmuuksien tunnistaminen ja strategiset skenaariot
19:00 – 19:15  Työpajan tuotosten esittely
19:15  – 19:30 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Iltapäivän viheliäät ongelmat pähkinänkuoressa:
Mitkä ovat hallitustyön kehittämiseen vaikuttavat megatrendit ja tulevaisuuden ilmiöt vuodelle 2030?
Mitkä ovat hallitustyön kehittämiseen vaikuttavat epävarmuudet ja strategiset skenaariot vuodelle 2030?

Ilmoittaudu nopeasti, molempiin tilaisuuksiin mahtuu rajattu määrä osallistujia!

Ilmoittaudun Hämeenlinnan tilaisuuteen 31.10.2023:

https://hamechamber.fi/3110hml/

Ilmoittaudun Lahden tilaisuuteen 2.11.2023

https://hamechamber.fi/0211lh/

Toivomme ilmoittautumisia Hämeenlinnan tilaisuuteen 22.10. mennessä ja Lahden tilaisuuteen 24.10. mennessä.

Yhteistyössä Päijät-Hämeen ja Etelä-Hämeen Osuuspankit sekä Hämeen Kauppakamari.

Lämpimästi tervetuloa!