JÄSENAAMUT JA MUUT TAPAHTUMAT VUONNA 2023

Hallituspaikkailta

Sinustako hallituksen jäsen yritykseen?

Aika
To 19.01.2023 klo 18:00 – 20:00
Sijainti
Lahti
Lahden kampus, Mukkulankatu 19, 15210 Lahti

Kaplaakin Alumnit ry järjestää kaikille jo työkokemusta omaaville LUTin alumneille suunnatun  hallituspaikkaillan tammikuussa Lahden kampuksella. Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita myös Hämeen Hallituspartnereiden jäsenet ja kumppanit.

Hallituspaikkaillassa on tarjolla viisi näkökulmaa hallitusten jäseneksi hakeutumiseen ja hallituksissa työskentelyyn.

  • HHJ-kurssit ja tutkinto, Hämeen kauppakamari, Jussi Eerikäinen tj
  • Hallitusjäsenten välitystoiminta, Hämeen hallituspartnerit, Matti Nieminen, pj, Hallitukset töihin hanke, Seija Kraft Tapionsalo, toiminnanjohtaja
  • Prosessi ja kokemukset hallitukseen hakeutuneen näkökulmasta, Redox Oy, Leena Virkki, yrittäjä Hanna Nikoskelainen, hallituksen jäsen
  • Hallituksen kokoukseen valmistautuminen”, Orimatuote Mikko Ahonen, toimitusjohtaja
  • Hallitustyöhön ja hallituksen jäseniin kohdistuvat odotukset, Wiitta Oy, Wille Viitanen, toimitusjohtaja

Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu, joten saavuthan ajoissa. Tilaisuuden ohjelma alkaa klo 18. Puheenvuorojen ja keskustelun jälkeen on myös mahdollisuus jäädä verkottumaan.

Jos haluat osallistua myös opastetulle kävelykierrokselle kampuksella, valitse vaihtoehto ilmoittautumislomakkeesta ja saavu riittävän ajoissa ennen klo 17. Kierros lähtee tasalta ja se päättyy hyvissä ajoin ennen muun ohjelman alkua.

HUOM! Tule sisään parkkipaikalta katsoen vasemmanpuoleisista ovista (pohjoisimmat). Ovet ovat lukossa, mutta tilaisuuden järjestäjä noutaa saapujat ovelta.

Tilaisuus on maksuton ja siihen ovat tervetulleita kaikki LUTin alumnit koulutusohjelmasta riippumatta sekä Hämeen Hallituspartnerien jäsenet ja kumppanit.

Tapahtumaan tulee kuitenkin ilmoittautua ennalta.

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/AZnaWupFgQkwcfy19

Lämpimästi tervetuloa,

Kaplaakin Alumnit ry ja LUT yliopisto

 

HELMIKUUN JÄSENAAMU ORIMATTILASSA FERROPLAN OY:ssä

KESKIVIIKKONA  1.2.2023 klo 8.00 – 9.00

Yrityskäynti, jossa hallituksen puheenjohtaja Minna Patosalmi kertoo Ferroplanin hallitustyön kehittämisestä ja tutustutaan Ferroplanin toimintaan, erityisesti pienlämpövoimalaan.

Tilaisuuteen on kutsuttu myös Orimattilan yrittäjät.

Verkostoitumiskahvit tarjolla, tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä vaihtamaan ajatuksia klo 10.00 saakka. Ilmoittauduthan viimeistään tiistaina 31.1.2023 email:

hame@hallituspartnerit.fi.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Kuvassa FerroPower energiantuottolaitos, johon vierailullamme pääsemme tutustumaan.

Vierailuosoite on Ferroplan Oy Takojantie 4 16300 Orimattila.

Vieraspaikkoja on pääoven vieressä merkityillä paikoilla muutama, mutta jos katolta näyttää tulevan lunta alas, ei kannata tähän autoaan jättää.  Näin ollen Takojantien varteen voi jättää autot Ferroplanin tehtaan suuntaisesti.